Ο κόσμος είναι ομορφότερος όταν τσιμπολογάς και δοκιμάζεις φρέσκα αλλά και περασμένα από βαρέλι κρασιά σε ένα από τα καλύτερα οινοποιία της χώρας !
Ταξιδέψαμε για εσάς την Ευρωπαική ημέρα Οινοτουρισμού στο κτήμα Avantis και δοκιμάσαμε παρέα με την Λέγκα και τον Απόστολο τα υπέροχα κρασιά του κτήματος.
Δοκιμάσαμε τα gourmet ζυμαρικά Macareaux του Γιώργου Καραγιώργου με λιναρόσπορο από την Χαλκίδα και συνοδεύσαμε Κασιώτικα γιαπράκια με τον βραβευμένο αρχηγό του κτήματος το Αβαντίς Syrah
Ένα κρασί που σου αφήνει ολοκληρωμένα την γεύση του κτήματος και την αγάπη που έχει φτιαχτεί από την Λέγκα και τον Απόστολο Μούντριχα.


https://youtube.com/watch?v=EZKogQfpQwY%3Fwmode%3Dopaque