Η φρέσκια σπιτική λεμονάδα είναι το απόλυτο ποτό για να ξεδιψάσετε τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.
Φτιαγμένη από τα φρέσκα λεμόνια του κήπου σας οικολογική και απόλυτα υγιεινή.
Όταν κάνετε τις βόλτες σας στην λαϊκή τέλος Άνοιξης αρχές Καλοκαιριού θα βρείτε όλους τους πάγκους υπέροχα φρέσκα ελληνικά λεμόνια, που κόπηκαν μία δύο μέρες πριν από το δέντρο και έφτασαν μοσχοβολιστά στον πάγκο της λαϊκής, περιμένοντας εσάς … ΝΑΙ εσάς !!!
Μην τα προσπερνάτε έτσι αδιάφορα, πάρτε μερικά κιλά, διαλέξτε τα ζουμερά με την λεπτή φλούδα και το καλοκαιρινό σας μέλλον θα είναι γλυκοξινούτσικο και πολύ δροσιστικό!!!

Όλα αυτά τα υπέροχα μοσχοβολιστά λεμόνια θα σας δώσουν την πιο εύκολη, δροσιστική και γευστική λεμονάδα για να έχετε να πίνετε όλο το καλοκαίρι!!!
Υλικά:
1 λίτρο χυμό από φρέσκα λεμόνια
1 κιλό ζάχαρη
ξύσμα από 3 λεμόνια
8-10 φυλαράκια δυόσμο
Οδηγίες:
Στύβουμε τα λεμόνια μας και βάζουμε τον χυμό σε μία κατσαρόλα προσθέτοντας την ζάχαρη, τον δυόσμο και το ξύσμα.
Το βάζουμε στο μάτι της κουζίνας σε χαμηλή φωτιά να μην βράσει και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Όταν κρυώσει το σουρώνουμε δύο φορές και το βάζουμε σε μπουκάλια στο ψυγείο.

Σερβίρουμε σε ποτήρι βάζοντας δύο τρία δάκτυλα χυμό και παγωμένο νερό παγάκια, μία φέτα λεμόνι και δύο φύλλα δυόσμο.
Και για ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση τύπου mohito βάλτε στα χείλη του ποτηριού λίγη κρυσταλλική ζάχαρη!!!
Καλές δροσιές, καλές βουτιές, καλό καλοκαίρι…
